Апартамент в кв. Кръстова Вада

Апартамент в кв. "Кръстова Вада"

Разпределение:

  • Хол с кухня, две спални, антре, баня и тераса

Квадратура:

  • 68 кв.м. апартамент, 24 кв.м. тераса

 Изпълнение:

  • 3 месеца и 14 дни

Цел на заданието:

  • Апартаментът е реализиран за отдаване под наем.

 

Представяме ви реализиран тристаен апартамент в гр. София в кв.“Кръстова вада“. Жилището се намира на петия етаж от общо шест и е в новоизграден комплекс. Приехме обекта на шпакловка и замазка. Нашият екип от строители, изпълни всички стротелно-монтажни дейности свързани с обекта. Създадохме за нашите клиенти компактно жилище с общ бюджет на изпълнениe в среден към нисък ценови клас в търсената от клиента умерена скандинавска стилистика. Спряхме се на светли тонове и дърво в мебели и материали, за да постигнем така желаната топлина в един дом и да обогатим малкото пространство. Поради необходимостта от кратък срок за реализация, използвахме и готови мебелни решения.

 

Антре:

В антрето поставихме голям гардероб с пуш бутони на вратите, зад които се крият: газов котел, място за съхранение на обувки и палта, както и домакински уреди и пособия за почистване. Гардеробът е решен в три нюанса на сиво и дървен корпус, което идеално подхожда на интериора.

 

Кухня:

Функционалното разпределение на кухнята позволява наличието на всички необходими електроуреди за едно домакинство: миялна машина, хладилник с фризер, пералня със сушилня, вградена фурна, котлони. За гръб на кухнята са избрани малки сиви плочки с орнаменти, които чудесно се вписват в цялостната визия на помощението.

 

Хол:

3-местен диван с ниска холна масичка, а срещу тях ТВ-секция от две части, горен шкаф и две долни чекмеджета, събрани в един корпус. Допълнителен уют в това помещение създават тежките жълти завеси и красивата лампа с естествен фурнир.

 

Спалня 1:

Гардероб със спалня, с вградени четири чекмеджета за допълнително място за вещи. Гардеробът е с врати, дърпащи и плъзгащи, и всички необходими стелажи, закачалки и чекмеджета.

 

Спалня 2:

Избрахме материал дърво за подовете и тавана. Дървените мотиви допринасят за незаменим уют. Поради ограничената площ за съхранение използвахме спалня с повдигащ се механизъм. Гардероб с плъзгащи врати, зад които има всички необходими рафтове, стелажи и чекмеджета. Интересен елемент от интериора на тази стая е осветлението, изцяло проектирано и изпълнено от нашите светодизайнери.

 

Баня:

Вграден душ и тоалетна чиния. Параван с прибиращ се механизъм. Шкаф с мивка и огледало, зад което има рафтове за тоалетни принадлежности. Дървените мотиви и красивите сиви плочки допринасят за топлота в малкото пространство.

 

Тераса:

Изградихме покривна конструкция от неръждаема стомана и закалено стъкло, която предпазва част от пространството при валежи от дъжд и сняг. Избрахме за нашите клиенти седеммодулна ратанова мека мебел. Обогатихме голямото пространство с много дървета и цветя. Създадохме интимност към част от пространството, като добавихме тента.

 

МариоМакс - Хубаво е у дома!