Виртуалната реалност в интериора, или защо е важно да заложим на 3D визуализация

Във време, когато всички ние живеем повече или по-малко и виртуален живот, е напълно закономерно съвременните дигитални технологии да превземат и архитектурния свят. Виртуалната реалност в архитектурата и интериорния дизайн набира все повече сила и днес и студиата, и клиентите им се обръщат все по-често към удобна услуга, която е безценна за потребителя. Става въпрос за 3D визуализацията и виртуалната разходка.

Ако доскоро ремонтът бе едно неприятно преживяване, обременено с нерви,  притеснения и неизвестен край, то благодарение на дигиталните технологии днес ние не просто можем да видим точно как ще изглежда например нашият дом или офис чрез 3D визуализация, а и да си направим виртуална разходка в него. Това е динамично изживяване, което ни позволява реално да почувстваме атмосферата на помещението и да надникнем в него, много преди то да е готово. Освен това виртуалната разходка ни помага да вземем правилните решения, касаещи интериора,  навреме.

Удобството на тази технология е безспорно, като тя е достъпна както на стандартен лаптоп, така и на таблети, смартфони и компютри. Повече за тази услуга може да научите тук, а следващите видеа ще ви демонстрират защо е хубаво да можем да надникнем в новия си дом или офис, преди ремонтът в него все още да е започнал.

Прочетете още

floor_main
Как да изберем подовите настилки у дома?

Какво е най-важното? Много пъти не отдаваме нужното внимание на подовите настилки в дома. По-често се фокусираме върху в...

Untitled design (33)_1
Как да боядисаме къщата отвън: съвети и идеи за перфектната палитра

С правилните техники за успешно боядисване и модерна палитра от цветове, къщата ви може да се превърне в страхотно място за живеене и да се отличава с красив външен вид. ...

Untitled design (60)_3
Как да се потопим в очарованието на малките къщи: уют и предимства

Днес искаме да ви разкажем за една тема, която ни е много на сърце - вълшебството на малките къщи и изобилието от уют и предимства, които те носят. Малките домове са сем..