Денка и Павел Христови

Поздравления и благодарности на целия екип. От една мъглява идея, благодарение на отличната комуникация с клиента, с много усет, креативност и неуморна работа, сътвориха нашия стилен и уютен дом. Хора с изключително въображение, отговорни и коректни. Благодарим ви , МариоМакс! Продължавайте да радвате!

Boby Stoyanov

Тези хора вдъхновяват! Има много хармония в нещата които правят, много ви благодаря!

Румяна Ташова

Сърдечни благодарности на стахотните професионалисти от MarioMax! Oсъществиха и създадоха прекрасен и уютен дом! Благодаря за усмивките и позитивното настроение през целия процес! Продължавайте да творите и създавате топлина!

Таня Величкова

Благодаря ви сладури, че направихте живота ми красив!

Стефка Андонова

Визждам, че првите красиви неща и с удоволствие ще ви потърся, че домът ми пред разпадане и в стил "далечния соц" ;) Направи ми впечетление, че предлагате комплексна услуга, БРАВО!!! ❤️

Иван Недялков и д-р Евгения Роева

В забързаната динамика на нашето семейство, за да се справим с всички задачи свързани с еженевието, дойде и голямата главоблъсканица на новодомците. Тук вече разбрехме, че имаме нужда от помощ, особено такава свързана с ремонта и най-вече от къде да започнем с всичко в интериора. От идеята до реализацията има дълъг път, но в лицето на тези добри професионалисти от "MarioMax Studio Interior", целият този процес стана удоволствие и забавление. Интериорът, който направиха за нас бе съобразен с подчертано индивидуаленият ни храктер и стил на нашето семейство. С тяхна помощ постигнахме от голи стени - елегантно, естетически издържано и фунционално пространство, което се превърна в наш дом. Благодарим Ви "MarioMax", благодарим Ви приятели!!!!

Маргарита Христова

Много благодаря за положения труд и прекрасните идеи, които осъществихте в моя дом. Бъдете здрави и все така креативни !

Ваня и Кристина Александрови

Благодарим на МариоМакс за проявения висок професианализъм по отношение на жилищния ни ремонт и интереорно обзавеждане. С МариоМакс спестихме много време, нерви, та и излишни пари, но най-вече трудностите който съпътстват един ремонт. Сърдечно препоръчваме услугите на МариоМакс. Благодарим Ви ПРИЯТЕЛИ !
вижте повече

Валерия Банова

Страхотни професионалисти, много съм доволна попаднали сте на точното място!
вижте повече

Maria Zdravkova

Горещо препоръчвам! Бъдете здрави, благодарим ви за личното отношение и всеотдайността! 
вижте повече

Николай Гарвански

Горещо препоръчвам "MarioMax"! В днешното ежедневие времето никога не стига и затова ги потърсих. Благодаря за професионализма, който получих! От дълго време планирах да подменя вратите в моят апартамент, но така и не намерих време. Благодарение на професионалистите от MarioMax, успях да осъществя този ремонт, без да ми се налага да присъствам. След приключване на дългият ми работен ден, всичко в къщи беше приключило и дори беше почистено. Препоръчвам на всеки, който цени времето си и обича професионализма
вижте повече

Tsveteliya Garvanska

Отлично съдействие и професионално отношение !
вижте повече

Irina Petrova

Страхотни професионалисти!
вижте повече

Вашия отзив към MarioMax Studio Interior

Как бихте ни оценили?