Изпълнение на проекта

На този ключов етап вашата мечта се оформя. MarioMax® влиза в действие, за да реализира визията за архитектурен и интериорен дизайн, прецизно изработена до съвършенство. Нашият екип вдъхва живот на плана, съчетавайки креативност и прецизност, за да създаде вашето уникално пространство.

Впускането в пътуването от концепция към реалност е мястото, където магията наистина се разгръща. С MarioMax® всяка стъпка от изпълнението е изтъкана с грижа и професионализъм, превръщайки визията в осезаема форма.

В основата на изпълнението

на един архитектурен проект се крият редица от важни стъпки:

ü Регулаторни одобрения

Ориентираме се в регулаторния пейзаж за получаване необходимите разрешителни и одобрения от местните власти. Гарантираме спазването на строителните норми и законовите изисквания, като поставяме основата за успешен проект.

ü Организация на обекта

Нашето прецизно планиране оживява, докато създаваме строителната площадка. От избор на подизпълнители и доставчици до координиране на дейностите, ние гарантираме безпроблемна работа на място.

ü Строителство и монтаж

Планът се оформя, когато строителните и монтажните дейности започнат. Нашите квалифицирани екипи имат опит във всеки детайл, от структурни елементи до сложни техники и покрития.

ü Доставка на материали

Внимателният подбор на качествени материали е от първостепенно значение. Ние доставяме материали, които са в съответствие с визията на проекта, осигурявайки пълна комбинация от естетика и функционалност.

Но това не е всичко! Когато става дума за интериорни проекти, стъпките са съобразени със спецификата на проекта и заложените в него промени по вътрешните разпределения, ВиК, окабеляване и структурни промени. Всеки детайл е внимателно обмислен.

Защо да изберете MarioMax®

за изпълнение на проекта?

ü Отлично майсторство

Нашите квалифицирани майстори са страстни в работата си, вдъхвайки всеки детайл с артистичност. Те трансформират дизайните в осезаеми, функционални и вдъхващи благоговение пространства.

ü Безпроблемен работен процес

Ние организираме симфония от задачи, осигурявайки хармоничен работен процес. Всеки елемент, от конструктивни промени до интериорни инсталации, е изпълнен с прецизност и координация.

ü Гарантиране на качеството

Качеството на вашия проект е наш приоритет. Ние се придържаме към най-високите стандарти, като избираме материали от най-високо ниво и използваме най-добрите практики във всеки аспект на строителството и монтажа. Всичко това съобразено с бюджета на проекта.

ü Навременна доставка

Ние разбираме вълнението от разкриването на вашето трансформирано пространство. Нашият ангажимент към сроковете гарантира, че вашият проект ще бъде финализиран своевременно, без да се прави компромис с качеството.

ü Винаги ясен напредък

По време на фазата на изпълнение вие сте информирани за постигнатите етапи. Ние поддържаме прозрачна комуникация, така че винаги да сте в течение.

ü Внимание към детайла

Магията наистина се случва в детайлите. Нашият екип гарантира, че всеки нюанс е в съответствие с концепцията на дизайна, внасяйки съгласуваност и изтънченост във вашето пространство.

В цялостното изпълнение на проекта

се включват дейности като: 

Ø Строителство на масивна къща;

Ø Строителство на сглобяема къща;

Ø Строителство на дървена къща;

Ø Вътрешни ремонти;

Ø Интериорно изпълнение на апартамент;

MarioMax® изпълнява само собствени проекти.

Докато се впускаме в пътуването да трансформираме вашето пространство, ви каним да изпитате артистичността и отдадеността, които определят MarioMax®. Вашият мечтан дом е наблизо и ние сме тук, за да му вдъхнем живот.