Мебели по поръчка

Мебелите не са само част от декора, тяхната функционалност е от изключителна важност за комфорта на дома. Ние разбираме значението им, което е не само да изглеждат изящно, но и да служат безпроблемно на предназначението си.

В MarioMax® сме наясно, че всяко пространство е уникално и вашите мебели също трябва да бъдат такива. Затова подхождаме индивидуално към всеки проект, за да го допълним с най-подходящите за него мебели, с креативност и функционалност да отговорим на вашите изисквания по най-добрия начин. Всичко това е съобразено с бюджетната рамка на проекта, без да се прави компромис с качеството на мебелите. 

Чрез нашите уважавани партньорства с квалифицирани мебелисти и доверени производители ви предлагаме набор от ексклузивни, изработени по поръчка опции за мебели, които безпроблемно съчетават формата с функцията.

Изработени от най-добрите материали, нашите мебели по поръчка не само излъчват изтънченост, но са създадени да издържат във времето. Даваме приоритет на качеството, като гарантираме, че всяка част отразява най-високите стандарти на майсторство.

От луксозни дивани до шкафове по поръчка, нашата гама от мебели по поръчка покрива спектър от стилове и функции. Независимо дали става дума за изящна фигура или прецизно проектиран комплект, възможностите са безгранични. Всяка мебел по поръчка е внимателно проектирана, за да допълни цялостната естетика на вашето пространство. Резултатът е хармонично съчетание от дизайнерски елементи, които издигат атмосферата на вашия дом.

А за емоционално обвързаните със старите си мебели екипът на MarioMax® може да им вдъхне нов живот с помощта на рециклиран дизайн.