Интериорен дизайн

 

 

Интериорния и екстериорния дизайн са най-добрият начин да изразиш своята индивидуалност. С еднакъв успех нашите дизайнери, специализирани в различни архитектурни стилове, създават ексклузивни интериорни и екстериорни решения както за жилищни помещения, така и за търговски площи. В избора на стил на дизайна ние се водим от един основен принцип – той да отговаря напълно на същността на клиента чрез подходящите форми и цветове.

 

 

 

  • Екипът ни включва архитекти и дизайнери, които правят цялостна оценка на архитектурата на помещението или сградата. В тяхната дейност влизат подобрения, разширения и всякакви технически преустройства на обекта, изграждане на електрическа и ВиК инсталации, вентилация и др. Архитектурните планове и чертежи са неизменна част от преостройството на Вашият дом или сграда. Обособяването на всяка зона и отделна част е много важен елемент, с който стартира всеки един проект.  

  • Съвременните дизайнерски проекти по оформлението на дома или офиса включват и 3D визуализация на интериора и екстериора. Триизмерните изображения, които ние ще изработим за Вас са с невероятна точност и съвършена реалистичност, показват и най-малкия детайл на помещенията, което ни позволява да направим най-добър избор на материали, цветове, текстури и мебели. Освен 3D визуализация при желание от страна на клиента може да се предостави и възможност за виртуална разходка.

 

В раздел цени, може да видите нашите предложения и сами да изчислите стойността на Вашия проект.

За връзка с нас

Разгледай нашите проекти