КРЕАТИВНОСТ И ОРИГИНАЛНОСТ

MarioMax® е симфония от креативност и функционалност, където всеки проект е уникален шедьовър. Нашият подход е смесица от въображение и практичност, извайвайки пространства, които резонират с вашата душа. 

hannah-busing-Zyx1bK9mqmh

ВАШЕТО ВРЕМЕ, НАШИЯТ ОПИТ 

Ние в MarioMax® ценим вашето време, затова се заемаме с всеки аспект от проекта, за да можете да се съсредоточите върху това, което обичате. 

НАШАТА АРХИТЕКТУРНО-ИНТЕРИОРНА ПРИКАЗКА

Ние в MarioMax® сме екип от млади професионалисти с иновативно виждане за света. Вярваме, че домът е отражение на душата, а красивият дизайн е езикът, на който говори тази визия. С вдъхновение и страст търсим приказната история във всяко едно пространство.

MarioMax® не е поредното архитектурно или интериорно студио. MarioMax® предлага цялостно проектиране, изпълнение и управление на проекта от А до Я. Специфични за нас са вниманието към детайла и индивидуалния подход. Нашият дизайн е съобразен с пространството, съчетава функционалност и естетика и създава дом, който ще бъде актуален във времето.

Избирайки MarioMax®, вие избирате комплексност и внимание към всеки етап на проекта - от идеята и дизайна, през визуализацията и изпълнението, до завършека и персонализацията с мебели и декорация и професионално управление на проекта през цялото време. Нека приказката, наречена Нов Дом, започне сега!

 

MarioMax - Хубаво е у дома!®

Watch ourvideo

Дари за “Една от 8”
"MarioMax" подкрепя Фондация Една от 8 и жените с рак на гърдата в България Научи повече
една от 8

Направете проекта с нас

Нашият екип вече е готов да ти помогне

Започни сега