Отзиви

Поздравления и благодарности на целия екип. От една мъглява идея, благодарение на отличната комуникация с клиента, с много усет, креативност и неуморна работа, сътвориха нашия стилен и уютен дом. Хора с изключително въображение, отговорни и коректни. Благодарим ви , МариоМакс! Продължавайте да радвате!

Сърдечни благодарности на стахотните професионалисти от MarioMax! Oсъществиха и създадоха прекрасен и уютен дом! Благодаря за усмивките и позитивното настроение през целия процес! Продължавайте да творите и създавате топлина!

Тези хора вдъхновяват! Има много хармония в нещата които правят, много ви благодаря!

В забързаното ежедневие, човек има нужда от помощ, за да се справи с всички задачи, които се натрупват, особено тези свързани с ремонтна дейност. От идеята до реализацията има дълъг път, но в лицето на добър партньо "MarioMax ", целият този процес става забавление. Интериорът, който направиха за нас бе съобразен с подчертано индивидуаленият ни храктер и стил. В нашето партньорство ние постигнахме от голи стени - елегантно, естетически издържано и фунционално пространство. Благодарим Ви "MarioMax"!!!!

Много благодаря за положения труд и прекрасните идеи, които осъществихте в моя дом. Бъдете здрави и все така креативни !

Дълго време желаех да си сменя вратите вкъщи. Разглеждах различни модели, сравнявах цени и избирах. Все нещо не ми достигаше, за да взема решение и да извърша дълго желания ремонт. В забързаното ми ежедневие и постоянно ангажименти с работата ми, беше немислимо да започна. Тогава попаднах на професионалистите от "МариоМакс". Момчетата дойдоха на оглед, предложиха ми различни каталози с врати. Избрах модела, уточнихме детайлите и уговорихме деня на монтажа. Довериха им се напълно. Осигуриха надзор от тях и монтажа започна. За два дни демонтираха старите врати и поставиха новите. Най-хубавото е, че си свършиха работата безупречно, без да се налага да стоя при тях и да губя време и пари! Вече две години вратите нямат никакви забележки и съм 100% доволен, че избрах "МариоМакс". Не се колебайте и не търсете случайни "пишман" майстори да ви вършат работа. Не разчитайте на късмета си, а на професионалистите от "МариоМакс".

Благодарим на Марио Макс за проявения висок професианализъм по отношение на жилищния ни ремонт и интереорно обзавеждане. С MarioMax спестяващ време, пари, и най вече трудностите който съпътстват един ремонт. Не се колебайте да ползвате услугите на MarioMax. Благодарим Ви ПРИЯТЕЛИ !

Вашия отзив към MarioMax Studio Interior
Как бихте ни оценили?