MarioMax

Когато каниш някого в дома си, ти го каниш да надникне в душата ти. Ние споделяме това виждане на Опра Уинфри и вярваме, че всеки заслужава да живее в красив дом. Хубавият дизайн изненадва, прави деня ни по-необикновен и разказва нашата история. Ние в МариоМакс ви помагаме да разкажете една по-красива история. Чрез уникалните си дизайнерски решения, прилагането и изпълнението им, ние създаваме уют и неповторим облик за вашия дом.

МариоМакс е създаден от специалисти с иновативен подход и усет към красивия дизайн, които залагат на комфорта, естетиката и уникалността на интериорa. Нашият екип се състои от млади дизайнери, специализирани в различни архитектурни стилове. Това ни позволява да създаваме неповторими авторски интериорни решения за дома или офиса ви, които напълно отговарят на нуждите ви и подчертават вашата индивидуалност. Нашият дизайн е внимателно обмислен, съобразен със спецификата на пространството и създаден с внимание към детайла, така че да бъде актуален в бъдеще.

Защо да изберете нас? Нашата компания предлага комплексна услуга, която включва всички етапи на един проект - от изготвянето на дизайнерски проект през 3D визуализация и ремонтните дейности до пълното реализиране на проекта, което включва и изработването на мебели, избора на завеси и декорацията.

МариоМакс - Хубаво е у дома!

MarioMax Studio Interior

УСЛУГИ