Как да създадем интериор за имот за отдаване под наем

Домът е дом, независимо дали е наша собственост или е под наем. Всички мечтаем да живеем в пространство, което казва нещо за нашата личност. Вярвам, че това е ключът към пазара на недвижимите имоти. Превръщането на вашия имот в лично убежище е напълно възможно с доза креативност и изобретателност. Със съветите за декорация в тази статия ще ви покажем как да изпъкнете на пазара и да превърнете вашия имот в мечтан дом за някого.

Създайте пластове уют

Как да направим дома да изглежда обитаван и уютен? Това е любимият ни трик за мигновено превръщане на място в уютен дом, просто като добавите меки декорации като възглавници, завеси, килими и одеяла. Ако не сте сигурни какво да изберете, открийте един доминиращ елемент, който първоначално привлича вниманието ви, може това да са завесите или килима. След това започнете да добавяте по-малки текстилни декорации като възглавници и абажури.

Мултифункционални мебели

Изберете мебели, които са универсални и приспособими. Когато отдавате имот под наем, не знаете какви ще са нуждите и предпочитанията на вашия наемател. Именно за това  мебелите, които могат лесно да бъдат пренареждани или използвани за различни цели, са от съществено значение. Обмислете модулни дивани, сгъваеми маси и мултифункционални решения за съхранение, за да максимизирате функционалността, без да компрометирате стила.

Магията на осветлението

Осветлението може да направи чудеса в задаването на настроението и атмосферата на вашият имот за отдаване под наем. Експериментирайте с различни видове осветителни тела - от меки, амбиентни светлини до осветление за работа - за да създадете уютна и приветлива атмосфера. Може да декорирате с фенери и свещи за допълнителен уют и романтика.

Създайте зелен оазис

За да създадете истински дом от вашия имот, добавете растения в пространството. Стайните растения не само пречистват въздуха, но и добавят освежаващо усещане за досег с природа у дома. От малки суккуленти до листни папрати, няколко растения ще освежат мястото и ще го направят по-уютно.

Освежете стените

Добавянето на нов цвят към вашия имот за отдаване по наем е чудесен начин да направите пространството малко по-домашно. Освежаването на цвета на дома добавя стил и характер, и усещане за уют. Съветваме да се придъражте към по-неутралната гама, която е модерен избор, който лесно се съчетава с различни стилове и акценти.

Добавете изкуство по стените

Фотографии, изкуство и уникални стенни украшения ще направят пространството по-лично, променяйки атмосферата, за да ви предостави автентично усещане. Можете да използвате лепящи ленти за окачване на картини и лесно отстраняема лента, за да закачите рамките си, без да правите дупки, които биха нарушили боята на стените.

 

 

 

Прочетете още

Untitled design (25)_3
Как да осветим екстериора на дома си със стил: идеи за архитектурно осветление

Добре дошли във вълшебния свят на архитектурното осветление! Вярваме, че и вие като нас сте ценители на уютната атмосфера, която подходящата светлина създава. Първото впе...

Untitled design (9)_3
Как да построим устойчив дом: 6 съвета за зелено строителство на къщи

Като професионалисти в областта на интериорния и екстериорен дизайн, разбираме защо създаването на дом, който е не само красив, но и екологичен, е приоритет за много от в...

Untitled design (30)_1
Как да ремонтираме спалнята: 6 идеи за уютна стая

Интериорът на спалнята трябва да се усеща като уютна прегръдка, която носи спокойствие и бягство в приказен свят без проблеми. Обновяването на вашата стая е чудесна възмо...